Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

NYHET

Knowit Academy 2024/25: Fremtidsrettet kompetansebygging

Forrige uke hadde vi kick-off for årets Knowit Academy. Utdanningsprogrammet har siden 2017 vært en hjørnestein i Knowits strategi for å utvikle og styrke kompetansen hos våre ansatte og kunder. Målet er å skape det beste og mest givende læringstilbudet blant norske teknologibedrifter.

Fem programmer – med noe for enhver

I år har vi 78 deltakere som skal gjennom fem ulike programmer. Programmene spenner fra utdanningsløp som varer i ti måneder, til kortere og mer intensive sertifiseringskurs, og består av Sertifisering, Praktisk Personalledelse, Teknologi, Data & AI, og Designledelse. 
 
Vår målgruppe er først og fremst våre ansatte, men vi inviterer også med deltakere fra våre viktigste kunder og partnere. Dette åpner opp for en unik kunnskapsutveksling på tvers av selskaper og bransjer, noe som ikke bare styrker enkeltindivider, men også øker samarbeidsmulighetene på tvers av hele nettverket vårt. 
 

Teknologiske rockestjerner

Årets deltakere kan glede seg over at vi har fått med oss flere internasjonalt anerkjente teknologieksperter, noe som virkelig løfter programmet til nye høyder.  

I kurset designledelse har vi samarbeidet med de anerkjente ekspertene i Park Academy for å utvikle et program som er skreddersydd for Knowit. Park Academy er kjent for å være ledende innen designutdanning og har blant annet holdt kurs på DOGA.  

Vi har også gleden av å presentere blant annet Dr. Venkat Subramaniam, Patrick Kua og Simon Brown som foredragsholdere. Disse tech-stjernene bringer med seg verdifull innsikt og erfaring, og vi håper de vil gi deltakerne inspirasjon og konkrete verktøy til å drive innovasjon og endring i hverdagen.  

 - Det at vi kan tiltrekke oss foredragsholdere på dette nivået, er et klart signal om vårt ambisjonsnivå – vi vil tilby det beste utviklingsprogrammet for teknologer i Norge, forteller Academy ansvarlig Siv S. Brødsjømoen.  
 

Lederskap i en tid for endring

Praktisk personalledelse er allerede i gang, og det første kurset handlet det om "Modig ledelse". Dette programmet er spesielt utformet for å møte behovene til ledere som opererer i dagens komplekse og omskiftelige arbeidsmiljø. I løpet av året skal deltakerne også gjennomgå kurs i endringsledelse – et avgjørende tema i en tid hvor teknologiske og samfunnsmessige endringer skjer raskere enn noensinne. Vi tror sterkt på at gode ledere er nøkkelen til å sikre fremgang, og disse kursene gir våre ledere de ferdighetene de trenger for å møte fremtiden med tillit og kompetanse. 
 

Kunnskap som kommer innenfra

Når det gjelder Data & AI er vi stolte av å kunne tilby et program som er tuftet på vår egen interne kompetanse. Dette valget viser ikke bare styrken i vårt eget team, men understreker også vår forpliktelse til å være en leder i det norske teknologimarkedet. 
 

Kontinuerlig fornyelse for en stadig skiftende verden

Årets endringer i Knowit Academy er et bevisst valg for å sikre at våre ansatte alltid er rustet til å møte fremtidens utfordringer. Vi vet at verden aldri står stille, og derfor kan heller ikke vi gjøre det. Å fornye og forbedre programmet år etter år er avgjørende for at vi skal holde oss i forkant – ikke bare som en arbeidsplass, men også som en læringsarena. 

Vi gleder oss til et nytt år fylt med læring, vekst og felles suksess! 

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe deg?

Ta kontakt så hører du fra oss!

Jan Henrik Gundelsby

Head of R&D

Knowit Norge